Speciaal geschenk

Verrassing! Leuke manieren om een speciaal cadeau te geven

Als je het perfecte cadeau hebt uitgekozen, is het niet genoeg om het gewoon te overhandigen.

Maak van cadeau geven een happening

Iedereen kan een diner reserveren en bij een dessert en kaarslicht een mooi ingepakte geschenkdoos overhandigen. Zelfs een verrassingsfeest volgt een standaard script zodra de eregast arriveert. Maar de echt ge├»nspireerde kan het geven – en ontvangen – verheffen tot een belevenis op zich. Hier zijn een paar suggesties om je op weg te helpen.

De onwaarschijnlijke bezorger. Uw ontvanger verwacht misschien al een cadeau van u voor een komende gelegenheid en denkt logischerwijs dat u degene bent die het cadeau zal overhandigen. Dat is waar je verwarring kunt zaaien die uiteindelijk leidt tot een blijde verrassing. Zoek iemand waarvan de ontvanger nooit zou denken dat hij een juwelencadeau zou geven – of welk cadeau dan ook. De voor de hand liggende eerste keuze zou een klein kind zijn, misschien uw eigen, maar de taak kan ook vallen op een gehoorzaam huisdier dat niet vies is van een klein doosje aan zijn halsband, of een buurman die kan doen alsof hij uw postbezorging per ongeluk heeft gekregen. Laat je kind of een andere speciale bezorger de ontvanger benaderen met het cadeau in de hand.

Speurtocht. Dit plan vergt iets meer werk, maar kan ook dienen als een groepsactiviteit tijdens een feestje. In plaats van een ingepakt cadeau te overhandigen, overhandig je de ontvanger een enveloppe met daarin de eerste aanwijzing. Je kunt een paar aanwijzingen geven of een lang avontuur door het hele huis – of zelfs door de hele buurt. Je kunt elke aanwijzing koppelen aan iets over de persoon zelf en jullie relatie of ze gewoon leuk en uitdagend maken. De laatste aanwijzing onthult natuurlijk de locatie van je eigenlijke cadeau voor hem, dus je moet er een moeilijke van maken.

Speciaal geschenk

De onverwachte ontdekking. In plaats van een cadeau te geven, kun je de ontvanger er toevallig over laten struikelen. Of het nu ingepakt is of niet, leg het cadeau op een onlogische plaats waarvan je weet dat hij er elke dag komt, zoals in een medicijnkastje, een doos ontbijtgranen of een aktetas. Een andere mogelijkheid is in een schoen of fietshelm waarvan je weet dat hij die zal aantrekken en dan zal voelen dat er iets mis is voordat hij een grote verrassing krijgt.

Je speciale plekje. Denk aan de plekken die een bijzondere betekenis hebben voor jullie en jullie relatie. Deze locaties vol herinneringen kunnen echt de sfeer bepalen wanneer u het geschenk van sieraden aan uw significante andere lente. De plaats hoeft niet te worden beladen met ernstige gewicht ook – de fast-food drive-thru waar u uw eerste kus gedeeld kan net zo ontroerend als het strand waar u voorgesteld. Of je kunt het geven van een cadeau combineren met een andere activiteit waarvan je weet dat ze die leuk vindt, zoals een concert van een favoriete zanger of een wandeling die al een tijdje op je lijstje staat. Waar je ook heen gaat, je wilt er zeker van zijn dat je het cadeau op een veilige plek hebt liggen totdat de tijd rijp is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *