Verjaardagscadeaus

Super Unieke Verjaardagscadeaus waar ze van zullen houden

Cadeaubonnen en lotionsets zijn allemaal leuk en aardig, maar er is gewoon iets aan een out-of-the-box, creatief verjaardagscadeau dat de ontvanger echt alle gevoelens geeft. Hier zijn 30 + van de beste en meest unieke verjaardagscadeaus voor iedereen op uw lijst.

Chatbooks fotoboek serie

1. Chatbooks fotoboek serie

Gepersonaliseerde foto’s, en vooral fotoboeken die blijven opduiken in de mail, zijn echt het geschenk dat blijft geven. Hier kun je echt niet fout gaan.

2. “Open Wanneer” Brieven

Handgeschreven briefjes zijn het onderwerp van flauwe maar verslavende films met Leonardo DiCaprio in zijn twintiger jaren. Er is gewoon iets *Jane Austen* aan het openen van een briefje en het zien van iemands cursief of, in de meeste gevallen, kriebelige kipkras. Schrijf een serie lieve briefjes met wekelijkse “open wanneer” data, zodat je ze de hele maand een goed gevoel kunt geven.

3. Een mandje voor filmavond

Met de meeste theaters gesloten op dit moment, het creëren van een filmavond mand met de basics is zeker een hit te zijn. Gooi in een prime video gift card, deken, popcorn, slippers, snoep en nog veel meer voor een leuke filmavond.

4. Wasgoed/vaatwasmachine pakket

Een beetje saai, maar eerlijk gezegd soms praktische geschenken hit home meer dan we verwachten. Een mand met waszeep, afwasmiddel, theedoeken, bleekmiddel en wat droogblaadjes zal het hart van elke schoonheidsfreak doen smelten.

5. Favoriete zelfgemaakte traktatie

Rijst krokante traktaties, brownies, en chocolade cake, oh mijn! Wie wil niet zijn favoriete traktatie op zijn verjaardag?

6. Spa in een pot

U misschien niet in staat zijn om een volledige spa dag veroorloven, maar een pot vol nagellak, gezichtsmaskers, nagel vijlen, moisturizer, en een gezicht handdoek is de perfecte manier om een van uw vrienden of familieleden verwennen!

7. DIY Badzout

Badzout is de perfecte aanvulling op elke vorm van verwennerij. Een zelfgemaakte versie zal uw gift giving up een inkeping, en je krijgt om de geur te kiezen!

8. Coupon Boek

Ik denk dat elk klein kind een coupon boek voor mama of papa gemaakt met de bedoeling om de afwas te doen zonder te vragen of om een 10 minuten schouder wrijven. Pas dit aan aan wie je het geeft – misschien is het een coupon voor een meidenavond of voor een buitenlunch in je favoriete café.

9. Muurtegels

Iedereen wil meer foto’s van hun familie in hun huis hebben hangen en wandtegels zijn de eenvoudigste manier om dat te doen. Vanaf slechts $15 per tegel gaat u naar de Chatbooks-app, voegt u de foto’s toe die u wilt, snijdt u ze bij en drukt u ze af. Met de mogelijkheid om keer op keer te worden opgehangen en opnieuw te worden opgehangen, is dit zeker een overwinning.

10. Accessorize

Iedereen heeft wel van die vervelende accessoires die ze nodig hebben, maar nooit lijken te kunnen vinden (kom binnen met haarspeldjes en haarbandjes). Een mand vol accessoires maken die iedereen nodig heeft zal absoluut een hit zijn. Misschien wil je ook eens kijken op de Chatbooks app en onze fotoboek accessoires bekijken – het zijn zulke geweldige, eenvoudige cadeaus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *